Härdning på terrassen

Bild-333

Pak choi och fänkålsplantorna är färdiga för utplantering men först måste de härdas, dvs vänja sig vid vind och UV-strålning. Förra året var jag alldeles för ivrig och härdade squash mm redan 19 april när vårvinden fortfarande var stark och byig. Låg utomhustemperatur är inte lika allvarligt som för mycket vind. I år är temperaturen ca 22 grader och vinden måttlig. Till helgen är de nog redo för utplantering och nya frön kan sås i kärlen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: