Studiebesök i Villa Trift 3.0

bild-700

Tack för besöket och visat intresse! 40 arkitektstudenter i två grupper var på studiebesök i Villa Trift 3.0 tisdagen 17 mars. Nu doftar här påskliljor istället för apelsinolja efter oljebehandlingen av de nya furudörrarna för exakt en månad sedan. De läser kursen Arkitekturteknik 4 Energi och Installationsteknik på arkitektskolan i Lund. Skoj för mig att få kombinera ett föredrag om huset och systemet Miljöbyggnad med studiebesök i år igen. Studiebesök i uppförda byggnader och bostäder har varit (och är fortfarande) en värdefull kunskapskälla för mig som arkitekt och därför ställer jag själv upp och tar emot besök av intresserade studenter. Fina gruppbilder finns här.

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: