Föredragstips

Bild-443
Solrosen – just nu kung i trädgården på Skördevägen 20 i Lund

Vill du
– spara pengar på lång sikt,
– minska ditt klimatavtryck,
– värna din hälsa och vår miljö?

Tisdag 8 oktober tipsar jag om vad småhusägare och egnahemsbyggare kan tänka på inför en ombyggnad eller nybyggnad. Mitt eget hus, Villa Trift 3.0 i Lund, är den första miljöklassade bostaden enligt systemet Miljöbyggnad och Sydsvenskan Nybyggt följde hela bygget i en serie med elva artiklar. I föredraget delar jag med mig av mina erfarenheter både som byggherre och arkitekt med miljöinriktning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: