Punkterade men goda

Bild-444
D
etta är anledningen till att inte vänta med potatisskörden tills blasten har vissnat. Det är svårt att gissa var potatisen sattes. Potatisgrepen lyckades träffa hälften av potatisarna Maris Bard. Det sved djupt i odlingshjärtat varje gång.

Desto roligare att skörda den sista squashfrukten. Men i år gav plantorna bara några enstaka ätmogna frukter. Kanske pga av den torra sommaren? De första frukterna ruttnade i toppen innan de hann bli klara. Förklaringen hittade jag på bloggen Trädgårdssurr

Bild-445

1 kommentar
  1. Ha ha, vilken misshandel. Men tur att de var goda ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: