Dag 5: 11 km (2,5 tim till fots)

(fortsättning på föregående inlägg)

Camp Möns Klint – Möns Klint/Geo Center – Camp Möns Klint – Magleby

Efter fyra dagar med runt 28 grader och klar himmel sjönk dagstemperaturen något – men det var fortfarande full sol från klar himmel. Just denna dag var tänkt som en vilodag men glesa bussturer förvandlade den till ett mellanting mellan vila och vandring.

Vi tog oss till Möns Klint, som låg 3 km från hotellet Villa Huno, i likhet med vad många hundra tusen andra turister årligen gör på Mön. Det var en speciell och nästan exotisk upplevelse och gå på den smala strandremsan längs kritvita bergväggar. För att komma tillbaka till Stege på västra Mön utan att gå hela vägen hoppade vi på en extrainsatt gratisbuss i Magleby.

GeoCenter vid möns Klint (från 2007 och ritat av PLH arkitekter

Fortsättning följer …

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: