Längtar efter biffig Brandywine

Bild-374
Den biffig tomatsorten Brandywine har fått sina första blommor. Men jag väntar med gödning till efter blomningen. Har läst att för tidig gödsling ger mer grönska och mindre frukter. När det är dags blir det Biobact, kravmärkt flytande näring.

Bild-373I Tidigare år har upp till tre plantor delat på 30 liter jord men i år finns bara en planta per kärl. På stadsodingsdagarna i Lund för ett par veckor sedan såg jag att eleverna på Holmas stadsodllingskurs använder Sysavs kompostjord. Mina tomater står i samma jord från det storskaliga kretsloppet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: