Norrköping – en stad I min smak (3)

Fortsättning på föregående inlägg.

De sista bilderna är från EWK-museet på andra våningen i Arbetets museum (Centrum för politisk illustrationskonst). Här kan man njuta av skicklig politisk illustrationskonst och uppröras av EWKs miljöengagerade teckningar. Hans redskap var gåspennan och svart tusch. När gåspennorna slutade säljas övergick han till sugrör.

bild-513

bild-512

bild-514

Norrköping har alltså hamnat på min topp-tio-lista över fantastiska kulturmiljöer och spännande städer. En annan stad på listan är Trondheim och foton från fantastiska Trondheim finns också på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: