Dags att agera


Skönt att ha ljudmätningen bakom sig och veta att uppmätta ljudnivåer motsvarar den upplevda ljudmiljön. Årets odlingar är däremot fulla av överraskningar. Den andra utplanteringen av förkultiverade mangoldplantor misslyckades precis som första gången. Någon objuden gäst gillar mangold lika mycket som jag. Det finns inte ett spår av de späda plantorna. Igår beställde jag två enkla vinddrivna fågelskrämmor. Får se om de har någon effekt.


I växthuset är bladen på en av chiliplantorna ihoprullade. Men jag ser inga tecken på skadedjur. Tomaterna och basilikan trivs däremot fortfarande bra. Det är bara en av tomatplantorna i en självattnande kruka som har fått gula blad. Jag misstänker näringsbrist eftersom jag har slarvat med flytande växtnäring i den självvattnande krukan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: