Region Skånes miljöprisdag på pappersbruket

Igår bjöd Region Skåne på en underhållande och inspirerande miljöprisdag på papperspruket i skogiga Östanå. Grattis Jenny Berger som fick året miljöpris! Hon driver en ekologisk hårsalong i Malmö, Big Hair Mama. Jag blev jätteglad för Region Skånes miljöstipendium. Stipendiepengen ska användas för att studera hållbarhetscertifiering av stadsdelar och fortsatt kunskapsspridning om Sveriges första miljöklassade bostadshus Villa Trift 3.0 (enligt systemet Miljöbyggnad). Jag fortsätter som tidigare med en aktiv blogg, arrangerar visningar och håller föredrag om Miljöbyggnad med Villa Tift 3.0 som exempel.

Moderatorn Gunhild Carling var helt ny för mig. Superskicklig och rolig! Hon underhöll med step, swingtoner och tuff dixietrumpet mellan prisutdelningar och korta föredrag om binas gratistjänster, lokalproducerade Tarkett-golv och rättvis och ärlig slow-food.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: