Happy with Seanik

Min fasta schampotvål av rasullera eller marockansk lertvål som en del kallar den har fått sällskap på badhyllan. Seanik från Lusch i Manchester visade sig fungera utmärkt och löddrar rikligt vilket kan vara ett plus för upplevelsen men behövs egentligen inte för funktionaliteten. Varför föredrar jag schampo i tvålform? Mindre vikt eftersom den inte är löst i vatten (miljömässigt bra med lägre transportvikt och skönt med lättare packning till träningen för en urban walker som jag). Ingredienserna verkar okej även om innehållsdeklarationen är ofullständig: sea salt, seaweed and sensual fragrance. Inga av produkterna testas på djur. Pluspoäng för att produkterna är fria från palmolja och konserveringsmedel. Interiören i en Luschbutik är svår att motstå med alla handgjorda tvålkakor, badbomber, färger och roliga produktnamn. De flesta produkterna saknar förpackning och säljs styckvis eller i lösvikt. Men var beredd på de starka dofterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: